Hiusstudio Art Akaa henkilökunta

Mira Pitkänen

Mira Pitkänen

Parturi-kampaaja • Omistaja

 

Miran työssä näkyy vuosien kokemus, idearikkaus ja ammattitaito.  Hän on luova ja rohkea tarkan työn tekijä. Hän innostuu aina uusista trendeistä ja ilmiöistä. Erityisen lähellä Miran sydäntä ovat persoonalliset leikkaukset, värjäykset ja kampaukset sekä stailaaminen ja tyylikokonaisuuksien suunnittelu. Mira on menestynyt kansainvälisissä kilpailuissa ja pitää yllä osaamistaan tasokkaissa koulutuksissa. Viimeisimpänä Mira voitti 2023 Nordic maiden creative haircutter of the year tittelin ja edusti syyskuussa 2023 Nordic maita Chicagossa. 

Katja

Katja

Parturi-kampaaja

Tulossa..

 

Suvi

Suvi

Kynsiteknikko

Suvin intohimo on hänen ammattinsa. Hän rakastaa uusia ideoita ja tykkää haastaa itseään tekemällä erilaisia koristeluja. Voit myös antaa vapaat kädet huoletta, sillä Suvilla riittää ehdotuksia. Tarkkuus ja huolellisuus ovat tärkeimpiä ominaisuuksia, vaikka kädet toimivatkin nopeasti.

Hiusstudio Art Tampere henkilökunta

Mira Pitkänen

Mira Pitkänen

Parturi-kampaaja • Meikkaaja • Omistaja

Miran työssä näkyy vuosien kokemus, idearikkaus ja ammattitaito.  Hän on luova ja rohkea tarkan työn tekijä. Hän innostuu aina uusista trendeistä ja ilmiöistä. Erityisen lähellä Miran sydäntä ovat persoonalliset leikkaukset, värjäykset ja kampaukset sekä stailaaminen ja tyylikokonaisuuksien suunnittelu. Mira on menestynyt kansainvälisissä kilpailuissa ja pitää yllä osaamistaan tasokkaissa koulutuksissa.Viimeisimpänä Mira voitti 2023 Nordic maiden creative haircutter of the year tittelin ja edusti syyskuussa 2023 Nordic maita Chicagossa. 

Joni

Joni

Parturi-kampaaja

Joni on luova ja tarkka tekijä joka kouluttautuu vuosittain värjäyksien ja leikkauksien saralla. Joni tekeekin liiketyössä paljon erilaisia vaalennuksia raidoituksista, koko pään vaalennuksiin. Unohtamatta kuitenkaan Jonin intohimoa erilaisia räiskyviä värejä ja erikoisvärjäyksiä kohtaan. Lyhyiden hiuksen tarkat leikkaukset ovat myös Jonin lempipuuhaa. Hiustenpidennykset teippitekniikalla saat myös Jonin penkistä. Joni on myös menestynyt alansa kilpailuissa ja viimeisimpinä HOF SHOT BLONDS- kuvakilpailun voitto vuonna 2022, kilpailuun osallistui yli 600 kuvaa ympäri suomen. Joni ylsi myös vuonna 2023 Global Creative Awardsien top 5 joukkoon Nordic maissa.

Heidi

Heidi

Parturi-kampaaja • Meikkaaja

Heidi on iloinen, reipas ja lämminhenkinen asiakaspalvelija, joka tekee työnsä perfektionistin ottein. Heidi seuraa jatkuvasti alan virtauksia ja käy laadukkaissa koulutuksissa. Hänen käsissään tunnet olosi turvalliseksi. Voit luottaa siihen, että työ on osaavaa ja ajan henkistä. Heidi on myös erityisen taitava meikkaaja.